Download Mozilla Firefox 5 (1000 de imbunatiri)

După succesul înregistrat recent de Firefox 4, Mozilla a lansat  Firefox 5, o variantă mai performantă a celebrului browser de internet.

5 motive să descarci Firefox 5:

Îţi respectă intimitatea

Aplicaţia Do Not Track le oferă utilizatorilor un control mai mare asupra modului în care le sunt arhivate căutările pe browserul Mozilla. Mai precis, utilizatorii au posibilitatea de a selecta website-urile care se pot afla în arhivă şi de a le îndepărta pe celelalte. Aplicaţia Do Not Track se găseşte la secţiunea Firefox Preferences, inclusiv pe platforma Android, acesta fiind un lucru fără precedent.

Este mic şi rapid

Firefox 5 este vizibil mai rapid, iar acest lucru poate fi confirmat de o comparaţie banală între acesta, Chrome şi Opera.  În plus, Firefox 5 consuma putina memorie RAM, chiar şi atunci când sunt deschise 25 de website-uri în acelaşi timp.

Este disponibil pentru orice limbaj de programare  pe internet

Firefox 5 este disponibil pentru XHR, MathML, SMIL şi în premieră, este disponibil şi pentru HTML5.

Cuprinde  peste 1000 de îmbunătăţiri

Firefox 5 vine cu mai mult de 1.000 de îmbunătăţiri care, deşi nu sunt în totalitate observabile, fac diferenţa în sensul că software-ul  funcţioneză mai performant. Versiunea Android este, de asemenea, îmbunătăţită considerabil, mai ales la nivelul reţelelor 3G şi al suportului IPv6 adăugat.

Este sigur, independent şi adaptat pentru utilizator

Dezvoltat cu ajutorul utilizatorilor, siguranţa Firefox este monitorizată continuu de o comunitate de utilizatori şi dezvoltatori. Mozilla, pe de altă parte, funcţioneză independent.

Cert este că Firefox face faţă cu brio competiţiei cu Google Chrome, iar îmbunătăţirile nu se opresc aici, ci se vor multiplica odată cu apariţia Firefox 6.

Click aici pentru a descărca Mozilla Firefox 5

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont