Seagate, lider în soluţii de stocare şi echipamente hard disc, anunţa lansarea în România a noilor discuri portabile GoFlex Slim de doar 2.5 inch şi 9 mm grosime.

Prezentat în cadrul CES 2011, în luna ianuarie, noul disc GoFlex (320GB) este disponibil în magazinele online şi retail, la un preţ recomandat de 349 lei (cu TVA), pentru platforme Mac şi PC.

Capacitatea discului este suficientă pentru a depozita 75 filme în format DVD şi aproximativ 100.000 fotografii.

GoFlex Slim este echipat cu un hard disc de laptop Momentus Thin de 2.5 inch şi 7.200 rpm. De asemenea, produsul este livrat împreună cu o interfaţă USB 3.0, care oferă viteze de transfer de până la 10 ori mai mari decât o interfaţă USB 2.0. Abia astept sa pun mana pe unul din astea. 🙂

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont