Sute de mii de conturi Gmail au fost şterse

Mii de utilizatori de conturi Gmail s-au plâns, încă de duminică dupa-amiază, că i-au pierdut toate mesajele, toate datele de contact sau setările contului.

Google a recunoscut că zeci de mii de conturi au fost şterse cu tot cu mesaje, aplicaţii, contacte şi a spus ca a încercat timp de ore bune să recupereze datele pierdute în serviciul folosit de aproximativ 200 de milioane de persoane.

Au fost afectaţi de această eroare aproximativ 600.000 de utilizatori. Problema a fost rezolvată duminică noaptea pentru o parte dintre utilizatori. Inginerii companiei lucrând în continuare pentru remedierea situaţiei.  Ce bine ca eu am scapat …. 🙂

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont