Foloseste Yahoo Messenger direct din browser de internet !

Vrei sa intri pe mess, insa nu poti, sau nu ai instalat Yahoo Messenger? Exista Mess pe net 🙂

Poti utiliza oversiune oficiala de Yahoo Messenger ce poate fi folosita online, fara a mai fi nevoiti sa instalati Messengerul si nu este vorba de www.meebo.com ci de produsul original al Yahoo-ului de pe siteul webmessenger.yahoo.com .

Intra pe mess de pe net, fara a avea instalat Yahoo Messenger

Singurul lucru necesar pentru a-l putea folosi este sa aveti instalat Adobe Flash Player 9. Yahoo Web Messenger este compatibil cu cele mai cunoscute browsere precum Internet Explorer, Firefox sau Safari si altele.
Aceasta versiune de Messenger functioneaza la fel ca Messengerul clasic si este compatibil cu orice ID de Yahoo, recunoscand totodata si contactele de Live Messenger (MSN).


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont