Fa-ti cont pe Google +  inregistrare la liber pentru toata lumea!

Rețeaua socială Google + și-a deschis ușile tuturor utilizatorilor. Acum pentru a se înregistra, utilizatorii nu mai au nevoie de invitație, a declarat vicepreședintele companiei Google Vic Gundotra în blogul oficial a companiei Google.

Google +, lansat la sfîrșitul lui iunie, este unul din principalii concurenți ai rețelei sociale Facebook, care la moment este cea mai mare rețea socială din lume

Totul incepe de la modalitatea de a ajunge in reteaua de socializare. Cei de la Google profita de faptul ca www.google.ro (/com) este homepage (pentru majoritatea utilizatorilor) asa ca au pozitionat un buton in stanga sus. Nu de putine ori m-am surprins accesand GPlus cu ajutorul acelui buton.
Interfata este foarte aerisita (specific Google) si poti ajunge foarte usor in diferite sectiuni ale retelei.


Noua retea isi propune un lucru pe care mi l-am dorit de mai multa vreme de la Facebook, si anume distribuirea unui content diferit pentru diverse cercuri de prieteni. Google ne propune organizarea prietenilor in “cercuri” si insista pe acest mod de organizare cand lansam mesaje catre prietenii nostri. Aceasta organizare te ajuta si la monitorizarea informatiei.

Tags:
2 Comentarii
  1. Tamas Calin Stefan 12 ani în urmă

    Comentariu

  2. A Cristy 10 ani în urmă

    am nevoie de cont urgent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont