Conectarea unui dispozitiv folosind Bluetooth in Windows 7

Folosind Bluetooth in Windows 7 aveți posibilitatea să conectați un telefon, o tastatură sau un mouse fără fir, sau orice alt dispozitiv la computer.

Bluetooth este o tehnologie wireless pentru transmisia de date pe distante scurte. O multitudine de aparate precum telefoane mobile, laptopuri, tablete, etc. au asemenea capabilitati.

Pentru a realiza o astfel de conexiune trebuie sa avem functionalitate bluetooth (modul) pe ambele aparate, in cazul nostru un computer cu Windows 7 si un alt dispozitiv (telefon, tableta, notebook).

Cum procedam sa realizam conexiunea Bluetooth in Windows 7:

1. Mergem in menu de Start si scriem in casuta de search ‘devicepairingwizard’, apoi apasam Enter.

2. Pornim bluetooth-ul pe telefon (sau alt device), cat si pe laptop si il facem vizibil pentru alte dispozitive (‘Visible to other devices’).

3. Apare fereastra ‘Add a device’. Alegeti dispozitivul si apasati Next.

4. Sistemul va incepe instalarea driverului. O noua conexiune bluetooth va fi creata.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont