Universitatea Maritimă din Constanţa a început cazările ieri şi continuă până la sfârşitul zilei de astăzi.

Pretul unui loc de cazare

Un loc în cămin costă între 72 şi 225 de lei pe lună.

Universitatea Maritimă din Constanţa a cazat studenţii din anii terminali la căminul Inter în cursul zilei de ieri, iar astăzi pe cei din anii I, II şi III la Căminul Far. În total au fost 385 de locuri de cazare: 265 la Far 3 şi 120 la Inter.

Care sunt tarifele de cazare pentru studentii UMC Constanta

Tarifele sunt diferenţiate, în funcţie de cămin, dar şi dacă eşti la forma de învăţământ cu taxă sau fără. Astfel, la Far, un loc la cu taxă este 162 de lei pe lună, iar la fără taxă 72 de lei. La Inter, studenţii trebuie să plătească lunar 225 de lei la cu taxă şi 155 la fără taxă.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont