Cantine la Universitatea Politehnica Bucuresti: Cantina R3 – Regie si Cantina Leu

Cantine la Poli

Campusul Stundentesc al UPB detine 2 cantine:

  • Cantina R3 – Regie
  • Cantina Leu

Cantina R3

Cantina cea mai cunoscuta, aflata in Complexul Studentesc Regie este in plin proces de modernizare, executandu-se lucrari de reparatii constand in: inlocuire paviment, modificare fatada, inlocuirea totala a tevilor si coloanelor de scurgere, hidroizolatie, inlocuire plafon, schimbat tamplarie, inlocuit ventilatie si montat sistem de climatizare. Totodata vor fi inlocuite atat mobilierul din sala de mese, cat si utilajele din bucatarie si linia de autoservire.

In cantina R3 vor putea servi masa un numar de 400 de studenti simultan, capacitatea totala de servire a mesei in cele 12 ore de functionare (1000 – 2200) va fi de 5000 de portii.

Cantina Leu

Aceasta se afla in Complexul Studentesc Leu functioneaza la parametrii normali si impreuna cu bufetul aflat la parterul facultatii de Electronica au capacitatea de a asigura servirea mesei pentru toti studentii cazati in acest complex.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont