Ingrediente:

  • 5-6 cartofi,
  • 4-5 catei de usturoi,
  • faina,ulei,
  • 2 rosii,
  • o ceasca mica de bulion,
  • 1 ceapa,
  • busuioc,
  • 1 gogosar(ardei)
  • verdeata,
  • vegeta,
  • sare,piper.

 

Mod de preparare:

Cartofii se fierb in coaja. Dupa ce s-au racit se dau prin razatoarea mare, se adauga usturoiul pisat, o lingura de vegeta, o lingura de faina si se amesteca. Se ia cu o lingura din compozitie, se da forma unei chiftele, se da prin faina si se prajeste in ulei incins.
Pentru sos: ceapa si ardeiul se curata, se taie marunt si se calesc 5 minute in ulei. Se adauga rosiile decojite, taiate felii, bulionul, sare piper, vegeta, busuioc. Se fierbe 10 minute.
Chitelutele se servesc calde, cu sosul langa ele.reteta studenti: chiftelute de cartofi

Pofta buna!!!


 
Da ne like pe Facebook




Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont