Un hacker roman a spart serverele Agentiei Spatiale Europene (ESA)

Un talentat hacker roman a spart serverele Agentiei Spatiale Europene (ESA) si a publicat o serie de conturi FTP si adrese de e-mail ale administratorilor site-ului.

Hackerul roman care foloseste porecla „TinKode” a spart serverele Agentiei Spatiale Europene si a postat informatii privind conturile administratorilor pe blogul sau.

Romanul nu a dezvaluit si metoda folosita pentru a sparge serverele. A publicat insa o lista de utilizatori ai bazei de date, cu adrese de e-mail si parole ale acestora. TinKode a anuntat si ca le-a trimis celor de la ESA un e-mail, cu privire la actiunile sale.

Hackerul este cunoscut pentru ca a expus diverse vulnerabilitati ale unor site-uri de la companii importante, ultima sa isprava fiind spargerea bazei de date de la MySQL.

Conform Softpedia, hackerul a spart serverele ESA cu ocazia aniversarii evenimentelor din 17 aprilie 1970, cand echipajul de pe Apollo 13 s-a intors acasa in siguranta, desi nu a reusit sa aselenizeze.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont