Cum vor arata cardurile in viitor?

Ccompania Dynamics, care a dezvoltat un card de credit ce se poate reprograma si transforma in orice alt card de credit.

Dispozitivul (pentru ca la caracteristicile pe care le are, il putem numi asa) este complet computerizat, dispune de mici ecrane LCD, lumini cu LED, butoane, o banda magnetica care se poate reprograma si o baterie care are o durata de viata de patru ani – toate sub forma unui traditional card de credit.

Se pot stoca mai multe numere pe acelasi card fizic sau se pot folosi butoanele cardului pentru a selecta contul cu care vrei sa platesti, iar banda se va re-magnetiza cu aceste numere.

LCD-ul poate fi setat sa afiseze coduri de securitate dinamice, oferind astfel asigurari ca daca cineva fura numarul cardului, nu va putea schimba nimic referitor la contul utilizatorului.

 

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont