1 – ICQ (Mirabilis)
Cei care folosesc Internetul pentru ceva timp, stiu exact ce este acest program, deoarece a fost primul mesager instant, pentru comparaţie ar fi astăzi MSN.
Când a apărut ICQ a fost ceva extraordinar, astfel că astăzi el va rămâne ca programul cel mai descarcat, deoarece succesul său a fost enorm, nu exista nici un computer din lume care nu îl ai instalat.

2 – WinAMP
Împreună cu muzica in format mp3 a apărut Winamp  si acesta pur şi simplu a devenit un sinonim pentru MP3, toată lumea  folosind  acest format popular pentru redarea de muzica. Chiar şi astăzi este încă un program foarte popular, aşa că este al doilea pe lista.

3 – Napster
Napster a fost unul dintre cele mai controversate aplicatii din lume şi totodata un pionier în partajarea de  fişiere de tip peer-to-peer. În prezent, Napster a devenit un serviciu de vânzări de melodii.

4 – FIREFOX
Firefox a fost un alt program de important în istoria  internetului, pentru  ca a reuşit să detroneze domnia lui Internet Explorer! Pe langa faptul ca este  una dintre cele mai descărcate aplicatii din toată istoria, Firefox are titlul de cel  mai descarcat program  într-o singură zi.

5 – WINZIP
WinZip este unul dintre acele programe pe care puţini oameni o observa, dar fără ea, viaţa ar fi foarte complicata. Singura funcţie a acestui program este de a comprima fişiere, ceea ce face mai rapida descarcarea si  de asemenea obţinem fişiere ce ocupă puţin spaţiu pe disc. O combinaţie perfectă.

6 – iTunes
ITunes a fost unul dintre cele mai interesante lucruri de la Apple, deoarece a creat un sistem de cumparare si reproduceri de melodii pentru telefoanele lor. În acest fel, compania vinde dispozitive şi încă  inregistreaza profituri din vânzarea de conţinut pentru acestea.  Cu acest succes a programului a devenit una dintre cele mai descărcate aplicatii din toate timpurile.

7 – Ad-Aware
Ad-ware este un program care functioneaza ca un anti-spyware şi anti-malware, ajutând la protejarea pe internet – împiedică programele malware sa ne fure parolele. Deşi există multe alte programe similare, Ad-ware este încă în top la descărcări.
8 – SKYPE
Skype este un program care a transformat visul multora in realitate.  Skype este una dintre cele mai utilizate aplicatii la nivel mondial, în principal, de companiile care economisesc milioane şi milioane pe an, folosind acest software minunat.

9 – RealPlayer
Acest program a fost o altă piatră de hotar în istoria internetului, pentru că datorită lui Internetul nu mai este realizat doar din imagini ci si din video si muzica.
10 – Adobe Acrobat Reader
Adobe Acrobat Reader este un reper major în istoria IT, deoarece a fost primul cititor de format PDF, care a fost, de asemenea, inventat de Adobe, care au dorit să creeze un nou tip de fişier usor şi  care ar putea fi citit pe orice dispozitiv, de la computere pana la telefoane mobile !

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont