Telefonul LG Optimus G  are un display de 4,7 inch, cu o rezoluţie de 1.280 x 768, optimizată pentru raportul de 15:9. Este înalt de 131,9 milimetri, lat de 69,9 mm şi are o grosime de 8,45 mm.

Sistemul de operare este Android Ice Cream Sandwich 4.0, iar producătorii nu au vorbit despre posibilitatea unui upgrade la Jelly Bean.

Conform anunţului făcut pe site-ul producătorului, pe lângă soluţia quad-core Qualcomm APQ8064, Optimus G va aduce şi alte surprize. Ecranul, ale cărui caracteristici erau deja cunoscute, nu va impresiona doar cu cei 4,7 inchi ai săi, ci şi cu panoul TrueHD IPS+ cu rezoluţie de 1280 x 768 pixeli, care va aduce o economie energetică importantă de energie faţă de ecranele AMOLED, producătorul neintrând însă în alte detalii.

LG va folosi o tehnologie proprie de laminare a ecranelor, lipirea stratului protector de panoul LCD permiţând obţinerea unui ecran mai subţire, aceasta nefiind însă nici ea o noutate. În final, LG afirmă că Optimus G va folosi un acumulator dezvoltat chiar de către companie, aceasta urmând să aibă o eficientă energetică mai mare cu 60 de procente, oferind astfel o autonomie mai bună fără să sacrifice dimensiunile.

LG Optimus G va fi lansat în cursul lunii următoare în Coreea de Sud, fiind primul care va folosi un procesor din familia Snapdragon S4 Pro. Qualcomm afirmă că acest terminal va fi disponibil ulterior şi la nivel global, însă nu a dezvăluit mai mutle detalii despre această viitoare disponibilitate.

Una dintre caracteristicile care ies în evidenţă la  telefonul LG Optimus G este prezenţa unor camere foarte puternice. Pe faţă, Optimus G are o cameră de 1,3 megapixeli, iar camera principală va avea 13 megapixeli.

Pentru un plus de atractivitate în ochii consumatorilor, LG a dotat telefonul cu o serie de funcţii inovatoare. De exemplu, utilizatorii vor putea să diminueze dimensiunea unui video pe care îl rulează, fără să întrerupă stream-ul, putând între timp să acceseze alte pagini de Internet sau alte funcţii ale telefonului.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont