Un virus informatic a început să se răspândească prin intermediul reţelei de socializare Facebook. Potrivit specialiştilor în securitatea IT, virusul denumit Ramnit a furat până acum 45.000 de parole ale unor conturi de Facebook

Virus pe Facebook : Ramnit - cum sa te protejezi?

Ce trebuie sa faca utilizatorii Facebook

Există două lucruri importante de care utilizatorii trebuie să ţină cont pentru nu a cădea victime acestui virus. În primul rând, gândiţi-vă bine înainte să daţi click-uri pe link-urile primite pe Facebook din partea prietenilor. Fiţi sceptici în special în ceea ce priveşte link-urile primite din partea unor persoane pe care nu le cunoaşteţi şi cu care n-aţi mai comunicat înainte.

În al doilea rând, specialiştii vă recomandă să folosiţi parole diferite pentru fiecare serviciu online pe care îl folosiţi. În acest fel, chiar dacă hackerii capătă acces la contul dumneavoastră de Facebook, nu vor putea să vă acceseze şi mailul, contul de PayPal, etc.

 

Tags:
1 Comentariu
  1. Ilie George 12 ani în urmă

    Colectam gratuit mesaje email de tip SPAM

    Cautare Google:

    xaaaaucxbbbbu-colectam-mesaje-email-spam

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont