In curand o sa avem parte de un sistem de operare revolutionar: Google OS:Chrome.Despre ce este vorba:Cei de la Google au mers pe ideea ca majoritatea utilizatorilor de PC sunt dependenti de internet, iar cel mai utilizat program din computer este browserul web.
Asadar au relizat un sistem de operare total bazat pe internet care booteaza PC-ul foarte rapid lanseaza browserul in cateva secunde.Cumparaturi, muzica, filme, jocuri, mesaje, administrare documente si fisiere pe scurt tot ce puteai sa faci pe un PC cu un sistem de operare obisnuit poti face pe internet prin Chrome OS.
Voi ce parere aveti ? Ati instala un astfel de sistem de operare?

Tags:
1 Comentariu
  1. Silvia 15 ani în urmă

    Neinteresant …eu nas folosi asa ceva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont