Companiile petroliere au majorat de astazi preturile din cauza creşterii cotaţiilor la produsele petroliere generată în special de tensiunile crescânde din Iran şi de evoluţia cursului valutar.

S-a scumpit benzina si motorina

Majorările au fost operate de primii doi jucători de pe piaţă, Petrom şi Rompetrol, cu aceeaşi valoare, 8 bani, şi în acelaşi moment, începând de azi.

Preţurile medii din reţeaua Rompetrol sunt de 5,53 lei şi 6,18 lei pentru benzine şi 5,75 şi, respectiv 6,06 lei pentru motorine. Petrom nu mai comunică decât preţurile din staţii, pe site. Spre exemplu, la staţia din Şos. Pipera nr 23, preţurile la benzine sunt de 5,56 şi, respectiv, 5,93 lei, iar motorinele costă 5,77, respectiv 5,95 lei pe litru.

Aceasta este a doua majorare de preţ la carburanţi din acest an, după cea de la 1 ianuarie, când carburanţii s-au scumpit, pe de o parte, din cauza actualizării cursului de schimb la care se plăteşte acciza şi, pe de altă parte, de creşterea valorii, în euro, a accizei pentru motorine.

 


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont