Ultima scrisoare de intenţie trimisă la FMI, semnată de noul ministru al Finanţelor, Bogdan Drăgoi, prevede scumpirea energiei electrice cu 100%.

Energia electrica va fi mai scumpa din luna iunie

Etapele scumpirii energiei electrice:

Prima etapa:  Până la finalul lunii iunie, preţurile vor creşte atât pentru consumatorii industrali, cât şi pentru cei casnici, cu 5%.
A doua etapa: În luna septembrie 2012, strict pentru consumatorii non-casnici (firme şi persoane juridice), următoarea ajustare de preţ va fi de 15%.
A treia etapa:  De la 1 ianuarie 2014, preţul la electricitate pentru consumatorii non-casnici va fi în întregime liberalizat.

Pentru consumatorii casnici liberalizarea este ceva mai îndepărtată, scrisoarea de intenţie pomenind despre anul 2017, ca moment în care preţurile vor fi în totalitate liberalizate. Procesul, care va aduce noi creşteri de preţ, va incepe în 2013.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont