Începutul celui de-al doilea semestru al anului universitar 2011-2012 le-a adus în dar studenţilor Universităţii Ovidius din Constanţa o bibliotecă virtuală, amplasată la etajul noului corp al Bibliotecii Universitare, din Bd. Mamaia, nr. 126.

Biblioteca virtuală este dotată cu multe calculatoare de ultimă generaţie şi beneficiază de un server conectat la publicaţii Ştiinţifice internaţionale de prestigiu şi interconectat cu sistemul de management al studenţilor UMS. De asemenea, biblioteca virtuală va găzdui materiale didactice, de studiu şi documentare, pe care profesorii le vor pune la dispoziţia studenţilor.

În acelaşi timp, a fost inaugurat şi căminul nr.3 din Faleză Nord cu o capacitate de 100 de locuri de cazare.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont