Romanian International University Fair – RIUF este cel mai mare eveniment educational din Romania si Estul Europei. Anual, peste 100 de institutii educationale, din peste 20 de tari, vin sa interactioneze direct cu tinerii romani interesati de studii internationale.

 ROMANIAN INTERNATIONAL UNIVERSITY FAIR este pentru toata lumea. Fie ca esti elev de liceu sau student, tanar profesionist, parinte ori profesor, director educational, decan, rector, functionar guvernamental, RIUF are ceva sa-ti ofere. De 8 ani, RIUF creeaza o legatura directa intre lumea academica romana si universul academic international, reunind peste 100 de institutii internationale din mai mult de 20 tari. Lista expozantilor editiei de toamna o vei gasi aici de pe 10 octombrie.

Editia a Xa RIUF 2012 va avea loc la:

RIUF Bucuresti: 20-21 octombrie, Sala Palatului

Orar: Sambata, 20 octombrie: 10:00-18:00
Duminica, 21 octombrie: 10:00-17:00

Mijloace de transport in comun disponibile la Sala Palatului Bucuresti:

  • Adresa: Str. Ion Campineanu, nr. 28
  • Autobuz: 178, statia Sala Palatului
  • Metrou: Piata Romana (aproximativ 20 minute mers pe jos), Universitate (aproximativ 15 minute mers pe jos)

RIUF Cluj: 23 octombrie, Casa de Cultura a Studentilor

Orar: Marti, 23 octombrie: 10:00-18:00

Mijloace de transport in comun disponibile la Casa de Cultura a Studentilor Cluj:

  • Adresa:  Piata Lucian Blaga, nr. 1-3
  • Autobuze: 9, 24, 24B, 29,30 (statia Memorandumului 1,2)
  • Troleibuze: 1, 6, 7, 25 (statia Memorandumului 1,2)

     Peste 10.000 de elevi de liceu si studenti, absolventi si tineri profesionisti interesati in a urma o educatie internationala sunt asteptati sa participe la Editia de Toamna RIUF 2012. Mai mult, aproape 100.000 de vizitatori au participat la RIUF in cautarea unor programe de studiu internationale din 2005, cand a fost organizata prima editie a evenimentului.

In cele 10 editii organizate pana acum, peste 300 de institutii academice internationale au ales RIUF ca solutia lor pentru recrutare si activitati de marketing pe piata romaneasca.

La RIUF vei afla ca posibilitatile de a studia in strainatate sunt multiple si se adreseaza unor game largi de elevi si studenti, nu doar elevilor olimpici.

La RIUF poti sa te adresezi direct reprezentantilor universitatilor si colegiilor de top si sa afli care sunt asteptarile lor de la studentii internationali. Pavilionul Top Universities iti da ocazia sa discuti cu studenti sau absolventi ai unor facultati din top din lume, care iti pot prezenta traseul lor si care iti vor descrie experienta lor. In cele 10 editii desfasurate anterior, vizitatorii au putut sa discute cu studenti sau absolventi ai Oxford, Harvard, Yale, Princeton, Stanford si altele.

     In timp ce expozantii pot interactiona cu mii de studenti, stabili conexiuni cu agenti si universitati de prestigiu din Romania, vizitatorii pot afla informatii despre studiul in strainatate, sa participe la workshopuri si seminarii, sa descopere oportunitati de cariera si sa se inscrie la concursuri cu diferite premii. De asemenea, nu rata concursurile de pe pagina noastra de , unde poti afla si ultimele stiri despre ce se intampla la editiile viitoare RIUF.
     Peste 60 de universitati vor participa la Editia a 11a RIUF, din toamna anului 2012.
     Daca vrei sa fii la curent cu noutatile legate de editiile de toamna RIUF si alte informatii privind mediul educational, aboneaza-te la newsletter-ul nostru.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont