CFR reduceri studentiVesti rele pentru toti studentii, in special pentru cei care stau la camin sau in gazda – sunt sanse sa pierdeti reducerile pe tren.

CFR Calatori o sa ia mai multe masuri pentru a salva compania afectata de criza, printre acestea numarandu-se eliminarea facilitatilor pentru elevi si studenti, scaderea salariile angajatilor cu 25% si concedierea a 8.000 de oameni.
CFR vrea sa renunte la orice angajari pentru urmatorii doi ani. Masurile nu reprezinta mare lucru pe langa planul pe care Anca Boagiu il are pentru CFR Calatori, si anume insolventa.

Dupa ce ministrul Transporturilor a cerut insolventa CFR Calatori, sindicalistii s-au prezentat la negocieri, insa discutiile nu au avut, se pare, un numitor comun.

In aceste conditii, sindicalistii CFR sunt decisi sa se intalneasca din nou cu Anca Boagiu pe 29 octombrie, iar pe 28 octombrie si-au propus sa organizeze un miting, potrivit Jurnalul National.

Reprezentantii CFR nici nu vor sa mai auda de alte concedieri, in conditiile in care numai in acest an 8.000 de oameni au fost disponibilizati.

Orice decizie s-ar lua, situatia companiilor din domeniul feroviar este atent monitorizata de FMI. CFR SA, SNTFC CFR Calatori si CFR Marfa au inregistrat pierderi de peste 918 milioane lei pana la 31 august 2010.

Deci, se anunta vremuri grele pentru noi!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont