Voi ce parere aveti de cazul Condrea?! Accident, sinucidere, crima sau înscenare?

200.000 de euro pe luna a strans familia Condrea de atunci din afacerile cu dezinfectanti cumparati la preturi de 10 ori mai mici si revanduti apoi catre Hexi Pharma. In 7 ani, suma stransa ajunge de ordinul zecilor de milioane de euro, bani a caror destinatie ramane o necunoscuta. Aparent nimeni nu știe unde se întâmpla exact procesul de diluare a dezinfectanților, însă un lucru este cert. În Republica Moldova au fost omologate produse ale acestei companii, cum este cazul biocidului Thor. În plus, surse Libertatea au dezvăluit faptul că piața moldoveanească devenise foarte profitabilă pentru Condrea, depășind o sută de milioane de euro. Asta ținând cont că în România se invoca un profit de doar 2 milioane de euro și datorii de peste 20 de milioane de euro. Ancheta judiciară se află acum în mânile procurorilor de la Parchetul General și a polițiștilor. Informațiile adunate de jurnaliști pe marginea suspectei morți a lui Dan Condrea, patronul de la Hexi Pharma, abundă în detalii și de aceea se impune o ordonare a lor

Un film al primelor ore de după impactul mașinii Opel Astra J cu un copac de pe drumul Corbeanca- Buftea este edificator în tot ce va urma de aici încolo. Foarte importantă este declaraţia unui alt martor, descoperit de reporterii EVZ, care susţine că Opelul patronului de la Hexi era urmărit îndeaproape şi chiar şicanat de un alt autoturism.

În jurul orei 20.00, o mașină a IML Ilfov a parcat pe marginea drumului, lângă copacul de care se izbise autoturismul cu numărul B-16 -MDU. Victima era prinsă cu picioarele sub mașina răsturnată pe partea dreaptă. De fapt, era o epavă deformată, cum legiștii nu mai văzuseră. Bărbatul avea capul desfigurat, pieptul și membrele făcute zob. Cam tot în jurul orei 20.00 a ajuns acolo și fosta soție a lui Dan Condrea, chemată de unul dintre polițiștii de la Rutieră. Acesta a spus că a răspuns la telefonul lui Condrea care suna și, în clipa în care i s-a spus că vorbește cu fosta soție, i-a cerut să vină la locul accidentului ca să-l recunoască.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont