Sărbătorile au trecut fără ca familia Luminiţei Călin (37 de ani), lectorul universitar dispărut în luna decembrie, să dea vreun semn de viaţă.

Fratele dispărutei, Florin Vasile, a spus că nu va precupeţi nici un efort pentru a afla ce s-a petrecut, cu adevărat, cu sora sa. Zilele trecute, Vasile a fost la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, unde a depus o completare la prima plângere.

Am cerut să se verifice mai multe aspecte: motivul concret pentru care au urmărit-o, precizarea momentului în care şi-au dat seama că este femeie, cine a discutat ultimul cu ea şi ce anume. În plus nu înţeleg de ce poliţistul Cristian Zbenghea şi paznicul obştesc Ion Hazur nu sunt consideraţi suspecţi. Depun eu o plângere împotriva lor dacă este cazul “, a declarat Florin Vasile pentru „Adevărul de Seară“ Constanța.

Citi mai multe pe Adevarul Constanta

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont