Constanta: Locuri de munca  in Uniunea Europeana

Compartimentului Eures (Serviciul European pentru Ocuparea Locurilor de Muncă) din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa

– 80 de locuri de muncă vacante anuntate de angajatorii europeni

Joburi in Austria

Zece locuri de muncă sunt în Austria, unde sunt căutaţi muncitori necalificaţi, salariul oferit acestora fiind de 1.100 euro net pe lună.

Joburi in Belgia

Un post de muncă, de şef de secţie, cu experienţă în tricotaj circular, este oferit de un angajator belgian, salariul fiind negociabil.

Joburi in Danemarca

Aici  sunt disponibile 51 de locuri de muncă: stagiari – lucrători calificaţi în diferite ferme (1.260 euro brut pe lună) şi medic specialist neurolog (6.000 – 7.000 de euro brut pe lună).

Joburi in Anglia

Unitatea sanitară Medics Health Care din Marea Britanie caută cinci asistenţi medicali, cărora le oferă un salariu de 26,57 lire brut pe oră.

Joburi in Norvegia

In cadrul Spitalului Universitar Haukeland sunt oferite nouă posturi de asistent medical chirurgie, salariul fiind de 45.000 – 51.000 de euro brut pe an.

Joburi in Polonia

În Polonia este căutat un şofer de tir, angajatorul plătind cel puţin 1.386 de zloţi pe lună (aproximativ 348 de euro).

Joburi in Cehia

În Republica Cehă este oferit un loc de muncă (inginer mecanic), salariul fiind de 28.000 – 45.000 coroane pe an.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont