Un pont de succes este sa te autoconvingi, inainte de a merge la interviu, ca nu ai nevoie de postul respectiv si ca esti in stare de mult mai mult. Gandeste-te ca ei au nevoie de tine si nu tu de ei!

Treci pe la frizer cu o saptamana inainte de interviu, nici mai tarziu, nici mai devreme – in felul acesta vei avea timp sa te obisnuiesti cu schimbarea de look.

Nu uita de cele 10 minute, inainte de interviu, in care te vei prezenta la destinatie si vei intra usor pe sub pielea secretarei sau a asistentei managerului. Niciodata nu se stie cata influenta ar putea avea!

Fii la curent cu serviciile oferite de companie, cu publicurile sale si politica de marketing. Dupa interviu, acorda companiei respective un ragaz de o saptamana pentru a reflecta asupra candidaturii tale. La capatul celor sapte zile, este bine sa revii cu un telefon pentru a da noi asigurari asupra competentelor tale. Nu uita de scrisoarea de multumire.

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont