apa bautura

Stiai ca apa imbuteliata nu este obligatoriu mai sanatoasa decat apa de la robinet? Stiu ca pare greu de crezut, dar ultimele studii demonstreaza acest fapt.

Pun pariu ca habar nu aveai ca 25% din apa cu ambalaj din plastic (mai rar din sticla) si pret pe masura este de fapt apa… de la robinet! Nu de la robinetul tau, dar tot apa ‘normala’ contine.

Apa (im)pura

Apa imbuteliata nu merita ‘cinstea’ de care beneficiaza. Cynthia Sass, o faimoasa nutritionista, avertizeaza asupra mirajului reclamelor pentru apa aparent pura ce nu poate fi decat cea imbuteliata. Ea este cea care sfatuieste pe toata lumea sa renunte la ‘etichete’ si sa-si achizitioneze un aparat pentru filtrarea apei. In acest mod nu vei economisi doar bani, dar poti fi sigur ca ceea ce bei e apa cu adevarat pura.

Otravire microscopica

Majoritatea consumatorilor tind sa cumpere apa plata in ideea ca este mai sanatoasa si mai pura decat apa de la robinet. Poate, dar nu toata, si, cu siguranta nu atat de sanatoasa cum se crede. Testele facute pe 1000 de sticle cu apa a 103 branduri diferite au avut un rezultat socant: 22% din ele contineau apa infestata cu chimicale, bacterii si chiar arsenic!

Nici apa de la robinet nu poate tine piept contaminarii, insa, filtrata corespunzator, poate fi mult mai sigura! Evident, numai filtrata sub ochii tai, poate chiar de tine in propria ta casa.

Si… conform cunoscutului slogan : „Nu dati banii pe prostii” , te sfatuiesc sa-ti achizitionezi cat mai repede un aparat pentru filtrarea apei si sa nu mai cazi in mrejele reclamelor. Oricum nu vei arata ca un campion de natatie doar daca bei apa lor minerala!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont