De-a lungul vietii pisica s-a dovedit a fi un student la medicina foarte silitor, devenind in cele din urma un medic experimentat. Centrul lor energetic regleaza ritmul cardiac al persoanei de care se ataseaza. De asemenea, tovarasia unei pisicute previne bolile articulatorii, durerile de cap si grabeste vindecarea ranilor stapinului sau. In sinul familiei pisica e totdeauna un ajutor real, mai ales pentru cei suferinzi. Un medicament viu, ea insasi stabileste fara urma de indoiala diagnosticul celui in cauza. Cum reuseste acest lucru, va intrebati? Ei bine, ridicind labuta spre  locul care ne provoaca dureri, ea indica exact organul bolnav.

Energia pozitiva a micilor feline

Daca o lasam sa se apropie de noi si ne concentram energia pe aceleasi lungimi de unda cu cimpul ei energetic, in scurt timp durerea va inceta. Se poate spune ca e doar o senzatie, un fel de autosugestie. Dar nu e chiar asa de simplu. Rolul companionului nostru nu trebuie niciodata diminuat. Pentru ca el a fost si este medicul si medicamentul nostru. Asa ca daca vreodata brosita sau pneumonia va vor rapune, nu disperati. Aveti incredere in pisoiul dumneavoastra!

Cum ne poate vindeca o pisica

“Specializarea” principala a acestor animale este sistemul cardiovascular. Pisicile sunt excelenti “cardiologi”, asa incat celor care sufera de hipertensiune, au trecut printr-un infarct sau accident  O pisica se cuibareste in poala noastra si incalzeste cu trupul lui locul care ne doare. Desigur, nu toata lumea crede ca ceea ce v-am povestit pina acum e adevarat. E greu de acceptat faptul ca o pisica poate fi inzestrata cu puteri tamaduitoare. Mai ales medicii sint cei mai circumspecti. Totusi nu trebuie sa minimalizam.

Sedinte de psihoterapie la domiciliu si la orice ora

Metodele felinoterapiei erau cunoscute inca din Antichitate, iar astazi au inceput sa se aplice din nou, mai ales in convalescenta si in recuperare.
Specialistii au mai observat ca aceste animale ajuta la reducerea mai rapida a febrei in cazul persoanelor racite sau gripate, calmeaza senzatiile dureroase si chiar intaresc oasele! Conform uneia dintre ipoteze, torsul ar fi sursa actiunii terapeutice a pisicilor. S-a masurat si frecventa pe care o are torsul pisicii – intre 25 si 50 Hz. Iar calinele mate isi impart generoase cu oamenii aceasta capacitate uimitoare, lipindu-se de acea parte a corpului unde se afla organul bolnav si transmitandu-i frecventele terapeutice.

Mecanismul vindecator al felinelor este extraordinar de complex. Nu intimplator el implica forte electromagnetice. Acestea stimuleaza activitatea organismului uman. Datorita cimpului electromagnetic extrem de puternic, animalele, si mai ales ciinii si pisicile, pot fi considerate psihoterapeuti ideali. De altfel, aceasta a fost si tema celei de a saptea Conferinte Internationale de la Geneva.

Fiecare tunisian cu pisica lui

Astazi oamenii de stiinta studiaza foarte serios acest fenomen. Ei recomanda cu fiecare ocazie adoptarea unui animal in fiecare familie. In Tunisia, sub fiecare acoperis descoperim o pisica. Ele sint vaccinate in mod regulat de catre medicii veterinari. De aceea ele nu prezinta nici un pericol daca zgirie pe cineva sau daca se baga pe furis in asternuturile curate.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont