Femeile sunt mai preocupate de dietă decât de relaţie, potrivit unui nou studiu care arată că mai mult de jumătate dintre femei se gândesc mai des la mâncare decât la sex.

Rezultate studiu : la ce se gandesc femeile cel mai mult?

Una din zece femei a mărturisit că se simte mai vinovată dacă nu-şi respectă dieta decât dacă îşi înşală partenerul.

Cea mai des întâlnit motiv pentru care femeile aleg să ţină o dietă este pentru a avea „corpul perfect de mers la plajă”. Totuşi, una din şapte femei alege să urmeze un regim din cauza glumelor făcute pe seamă greutăţii.

Un sfert dintre femeile care au participat la studiu au recunoscut că pentru ele dieta este mai importantă decât relaţia. Mai mult de o treime dintre respondente au spun că se gândesc la mâncare ma des decât la persoana iubită, iar 54% au recunoscut că se gândesc mai des la mâncare decât la sex.

 

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont