Studentii nu au suficiente locuri in camin nici in anul universitar 2011 – 2012

Se pare ca si în acest an numărul locurilor în căminele studenţeşti este mai mic decât cererea. Nimic nou.. Preşedintele Uniunii Naţionale a Tuturor Studenţilor din România (UNSR), Ioan Poenaru, a declarat că deficitul de locuri în Bucureşti este de aproximativ 34.000, iar la nivelul ţării de 70.000.

2500 de locuri deficit la caminele din Politehnica, Bucuresti

Potrivit liderului UNSR, Universitatea Politehnica din Bucureşti oferă aproximativ 13.000 de locuri în cele 26 de cămine. „Deficitul la nivelul UPB este de peste 2.500 de locuri”, a afirmat Poenaru.

Spre exemplu Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava dispune de 1.041 locuri de cazare în căminele proprii şi 300 de locuri în internate ale liceelor din municipiul Suceava, acoperind astfel doar 30% din totalul cererilor de cazare ale studenţilor.

Noroc ca nu au luat multi bacul anul acesta … 🙂

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont