Funeriu studenti Moldova

Prezent la Scoala de Vara “Comunităţi româneşti şi identitate europeană” desfasurata, în oraşul Sulina, judeţul Tulcea, Ministrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Daniel Funeriu, a declarat ca Romania are un numar record de burse pentru tinerii din Republica Moldova.

“Am suplimentat la 5.000 numarul burselor pentru Republica Moldova. Vrem sa intarim invatarea limbii romane in tarile in care avem comunitati” a declarat Daniel Funeriu in cadrul conferintei cu studentii din diaspora.

Referitor la data publicarii rezultatelor admiterii pentru studentii Basarabeni, Daniel Funeriu a declarat: “initial, numarul de burse era de 2.800. Am facut o suplimentare cu 2.200 de locuri dupa rectificarea bugetara si numarul s-a modificat pe ultima suta de metri“. Ministrul a asigurat studentii din Republica Moldova ca pana la sfarsitul lunii vor avea rezultatele admiterii.

Intrebat de problema echivalarii diplomelor, ministrul Daniel Funeriu a declarat: “Dorinta mea: echivalarea diplomelor sa se faca online“.

Ministrul a fost primit cu aplauze de peste 200 de participanţi tineri si studenti din Australia, Egipt, Grecia, Italia, Republica Moldova, Siria, Statele Unite ale Americii şi Ucraina, care sunt prezenti la Sulina in urma concursului de clipuri video şi aplicaţii multimedia “De ce iubesc România”.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont