Burse pentru studenții din IT care aleg să exceleze în tehnologie! Vă invităm să vă înscrieți în competiție dacă sunteți pasionați de IT, ambițioși și ați acumulat experiență atât în școală cât și în proiecte individuale. ISDC crede în excelență și o premiază!

ISDC este o companie substanțial implicată în susținerea mediului academic și constant activă în identificarea și premierea studenților talentați și motivați din IT. Programul de burse pentru anul 2012 – 2013 este o continuare a activităților desfășurate de ISDC în parteneriat cu mediul universitar și cu organizațiile de studenți cum ar fi programe de internship, sesiuni de training și prezentări de companie, târguri de carieră și concursuri pe diferite teme și, totodată, tabere de excelență.

Pentru anul 2012 – 2013, ISDC oferă 2 burse, fiecare în valoare de 150 de euro/lună care se acordă timp de maxim 9 luni începând cu luna noiembrie 2012*. Cei doi bursieri vor beneficia, de asemenea, de mentorat din partea experților tehnici ISDC și vor avea posibilitatea să-și prezinte rezultatele în fața întregii echipe ISDC.
Competiția se desfasoară în intervalul 1 – 21 octombrie 2012. Pot aplica studenții din anul 2, 3, 4 și studenții masteranzi. Pentru a participa, studenții trebuie să trimită un CV împreună cu o prezentare a activitaților extrașcolare la adresa: scholarship@isdc.eu.

Selecția finaliștilor are loc în perioada 22-31 octombrie 2012. După acestă etapă, studenții finaliști vor trece printr-un Assessment Center și vor fi invitați să-și prezinte proiectele extrașcolare în fața juriului fomat din manageri operaționali, developeri, arhitecți software și reprezentanți ai departamentului Resurse Umane.
Pentru prezentarea activitaților extrașcolare/proiecte IT, studenții trebuie să pregătească cel puțin conceptul general, scopul proiectului, o propunere de arhitectură și un plan detaliat, indiferent de starea curentă a proiectului (concept, în curs de desfășurare sau terminat). Prezentarea trebuie susținută în limba engleză.
Mai multe informații găsiți pe isdc.eu/scholarship. Pentru orice informații suplimentare, o puteți contacta pe Cristina Ilinca (HR Manager): Cristina.Ilinca@isdc.eu.

Urmăriți pagina lor de Facebook pentru noutăți.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont