Descarca Panda Antivirus PRO 2012  GRATIS

Noul Panda Antivirus 2012 ofera cea mai intuitiva protectie pentru computerul tau. Instaleaza-l si uita de virusi, spyware, rootkits, hackeri sau fraude online.

Acum poti vorbi pe chat, partaja poze si filme, face cumparaturi online sau internet banking, citi blogurile preferate sau naviga pe internet, in liniste si fara intreruperi. Datorita tehnologiei Collective Intelligence, produsele Panda Security sunt complete, mai sigure si mai rapide ca oricand.

Produsele PANDA s-au clasat pe locul 1 in ultimul test AV-Test.org

Descarcati ultima promotie de la cei de la panda in care puteti beneficia in mod gratuit de 6 luni de zile la programul Panda Antivirus PRO 2012 accesand linkul de mai jos

http://acs.pandasoftware.com/marketing/promo/AP12_Facebook.exe

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont