Liga LSRS: Business Consulting Case Study Event!

Oportunităţi de carieră în consultanţa cu sprijinul LSRS

Anul trecut, 25 de participanţi au avut ocazia să interacţioneze şi să lucreze în mod direct cu profesionişti din domeniul consultanţei, reprezentanţi de top ai celor mai bune firme de profil din România. Anul acesta, la cea de-a doua ediţie a proiectului „Business Consulting Case Study Event”, numărul participanţilor la creşte la 40 şi numărul firmelor prezente la eveniment se măreşte de asemenea.

Liga Studenţilor Români din Străinătate: Business Consulting Case Study Event!

În cadrul evenimentului participanţii vor avea ocazia să interacţioneze în mod direct cu reprezentanţi ai companiilor de consultanţă de top, să rezolve alături de profesionişti un studiu de caz şi respectiv să câştige stagii de practică pe durata verii la una dintre companiile prezente în program.

Cum participi la evenimentul Consulting Case Study Even?

Participarea la eveniment este gratuită iar procesul de selecţie este unul competitiv, aplicaţiile fiind analizate de un juriu format din profesionişti în domeniul comunicării.

Pentru a participa la eveniment, doritorii trebuie să trimită un CV şi o scrisoare de motivaţie la adresa bccse@lsrs.ro până la data de 10 iunie.

Finaliştii vor fi anunţaţi pe site-ul evenimentului http://bccse.lsrs.ro în data de 15 iunie.

Succes!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont