Evenimente sportive studentesti: ASUB SportFest

Iniţiat de ASUB (Asociaţia Studenţilor la Universitatea Bucureşti), acest eveniment reprezintă o competiţie sportivă destinată studenţilor Universităţii cu scopul de a promova un stil de viaţă sănătos în rândul tinerilor şi implicarea studenţilor în activități distractive şi competitive realizate in aer liber. Participanţii se pot înscrie la diferite sporturi, cum ar fi: fotbal, handbal, volei, street dance, dans sportiv, darts şi multe altele.

Asociaţia Studenţilor din Universitatea Bucureşti și Departamentul de Educație Fizică și Sport organizează ASUB SPORT FEST, o competiţie sportivă destinată studenţilor Universităţii din București cu scopul de a promova susţinerea unui stil de viaţă sănătos în rândul tinerilor şi implicarea studenţilor în activităţi distractive şi competitive realizate out-door. Competiţia dureaza 5 zile, timp în care, pe terenurile sportive ale Universităţii din București dar şi în locaţii precum Parcul Eroilor sau complexul Grozăveşti, vor avea loc meciuri de fotbal, handbal, volei, street dance, dans sportiv, darts şi multe altele. Tot ceea ce un student trebuie sa facă este să acceseze site-ul www.asub.ro/sportfest şi să se înscrie în competiţie, individual sau cu echipa sa. Tot pe site sunt prezentate şi toate sporturile ce se vor desfăşura în aceasta perioadă. Toţi participanţii vor avea parte de multe surprize şi premii atractive precum echipamente sportive, abonamente la săli de fitness sau dans şi altele. Totodată, nici spectatorii nu vor fi privaţi de momente amuzant
Detalii pe situl oficial http://www.asub.ro/

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont