Digi Sport: poti vedea UEFA Champions League si meciurile din Europa League

Dupa ce au cumparat drepturile pentru meciurile din UEFA Champions League, cei de la Digi Sport au mai facut o achizitie de lux. Abonatii RCS-RDS vor putea vedea din toamna in direct si meciurile din Europa League. DigiSport a castigat dreptul de a transmite meciurile din Europa League pentru urmatoarele 3 sezoane. Primul sezon incepe pe 20 septembrie 2012, cu faza grupelor si se termina pe 15 mai 2013, ziua marii finale.
În acest sezon, nume precum Liverpool, Inter, Atletico Madrid şi Lyon se vor lupta să cîştige trofeul Europa League. Steaua, Dinamo şi Rapid vor intra şi ele în competiţie şi vor încerca să ajungă în fazele finale.

DigiSport deţine deja drepturile pentru majoritatea competiţiilor de interes naţional. Pe lîngă UEFA Champions League şi Europa League, RCS-RDS are drepturile şi pentru campionatele din Spania, Italia, Franţa, Anglia, dar şi Liga 1 şi Liga a 2-a.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont