Guvernul SUA pregateste implementarea unei tehnologii care va oferi puteri de Superman autoritatilor ce o utilizeaza: un scanner bazat pe un laser care vede tot. Inventia va fi cu siguranta implementata mai intai in domeniul securitatii aeroporturilor, unde poate detecta orice urma de substante interzise pe hainele sau sub hainele trecatorilor, totul de la o distanta de 50 de metri.

Cu ajutorul noii tehnologii, autoritatile americane vor putea scana de la distanta orice trecator fara voia sa, obtinand informatii mult mai exacte decat cele oferite de scannerele de aeroport folosite pana acum.

Noua tehnologie de scanare ar putea fi disponibila intr-un an sau doi pentru implementare de catre autoritatile americane. Scannerul cu laser este de 10 milioane de ori mai rapid si de un milion de ori mai sensibil decat tehnologiile folosite in prezent


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont