RUGBY FARUL CONSTANTA

Str. Primaverii, Nr. 2, Constanta Telefon : 0241 / 551.567
Fax : 0241 / 551.567
Email : office@rugbyfarul.ro
aurelian.arghir@rugbyfarul.ro
web : www.rugbyfarul.ro

• Suprafata totala a bazei sportive este de 16.412 mp, cuprinzand si tribuna pentru 6.000 de spectatori. Caminul pentru cazarea sportivilor (P+1) are 353 mp.La parter sunt 3 vestiare, 3 grupuri sanitare, 2 dusuri, o sauna, un bazin de recuperare, o sala de mese, o bucatarie si o sala de protocol. La etaj sunt: 12 camere pentru cazare (dotate cu frigidere si aer conditionat), un cabinet medical, 9 bai, un birou si o magazie.
Campul de joc se incadreaza in dimensiunile regulamentare, avand 102 m lungime, 68 m latime si un teren de tinta de 10 m, si este acoperit cu gazon natural. Baza sportiva este amplasata intre Stadionul de fotbal „Gheorghe Hagi” si Parcul Elevilor.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont