Pentru că mergeau în pierdere, Regia Autonomă de Transport în Comun (RATC) din Constanţa a decis să închidă 12 chioşcuri unde se vindeau bilete şi abonamente de călătorie.

Chioşcurile aparţin firmei ITC Clean Control, societate la care RATC-ul deţine 60% din acţiuni, restul de 40 de procente fiind ale sindicatului.

„Le-am închis pentru că mergeam cu ele în pierdere. Pentru salarii, cheltuiam 3.000 de lei în fiecare lună, iar profitul nu depăşea 700 de lei”, şi-a motivat decizia Dumitru Coiciu, directorul RATC.
taguri

Constănţenii îşi vor putea cumpăra bilete de călătorie şi abonamente de la chioşcurile de ziare, persoane fizice autorizate şi de la celelate chioşcuri ale regiei de transport.

„Vom da afară 28 de angajaţi, care aveau salariul de 580 de lei pe lună. Vor intra în şomaj şi vor avea un venit lunar de 480 de lei”, a mai spus Coiciu.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont