Jucătorii de fotbal ai echipei din Grecia OFI au uitat cum este să marcheze goluri în poarta adversă dar sigur se pricep sa dea gol propriului portar.

Fanii prezenţi pe stadion la partida Panionios – OFI au asistat la un eveniment rar întâlnit în fotbal, toate golurile fiind marcate din autogoluri. „Recitalul” a fost deschis de Šišić, Dennis Souza marcând autogolul care făcea scorul 2-0 pentru Panionios. Koulocheris a înscris „autogolul de onoare” pentru OFI, cu cinci minute înainte de final. Panionios are maxim de puncte după trei etape, în timp ce OFI ocupă poziţia 12, cu doar două puncte.

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont