Targuri de carte in Bucuresti: Bookfest

Bookfest este unul dintre târgurile de carte ce sunt organizate în Bucureşti. Acesta are loc la ROMEXPO în luna mai şi cuprinde expoziţii cu vânzare de carte, lansări de cărţi, piese de teatru, expoziţii şi vernisaje, dezbateri, recitale muzicale, ateliere hand-made, conferinţe. Vizitatorii numeroşi sunt atraşi atât de diversitatea cărţilor expuse la vânzare cât şi de varietatea activităţilor la care pot participa.

Asociaţia Editorilor din România (AER) organizează evenimentul Bookfest 2011, sub egida Federației Editorilor din România.

Asociaţia Editorilor din România a fost fondată în 1991 şi este principala asociaţie profesională a editorilor de carte din România, care reuneşte editori din toate domeniile de interes cultural.

Asociaţia Editorilor din România îşi propune în mod special să promoveze lectura de carte de calitate şi scrisul, să uşureze accesul cititorilor la carte din punct de vedere material şi informaţional contribuind astfel la o liberă circulaţie a ideilor, precum şi la integrarea culturii şi limbii române în circuitul mondial de valori.

Mai multe detalii pe www.bookfest.ro

Tags:
1 Comentariu
  1. Ssh 13 ani în urmă

    Mai merge lumea la bookfest? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont