Federatia Romana de Sport Corporatist, va invita sa participati la primul BOOTCAMP destinat iubitorilor de natura si sport.

Avand ca motto: “Think, Eat and Move better!”, acest proiect este gandit ca un seminar care imbina efortul fizic cu modul de gandire optimist si alimentatie sanatoasa. Dupa un weekend impreuna cu Trainerul nostru, angajatii companiei dumneavostra vor avea mult mai multe cunostinte legate de modul sanatos de a face sport!

Evenimentul va avea loc in fiecare weekend in localitatea Bran, in limita a 14 persoane/saptamina.

Federatia Romana de Sport Corporatist incurajaza angajatii companiilor din Romania, prin programele sportive pe care le desfasoara, in adoptarea unui stil de viata sanatos. Incepand cu anul 2010, in cadrul evenimentelor oganizate de noi au luat parte peste 170 de companii si aproximativ 7000 de concurenti, toti angajati ai companiilor participante.

Ne gasiti si pe www.afcr.eu sau www.facebook.com/FederatiaRomanaDeSportCorporatist .

Program

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont