VREI SĂ INIȚIEZI O AFACERE?AI VREA SĂ CUNOȘTI MAI MULT ÎN DOMENIUL BUSINESS AND COMPETITIVE INTELLIGENCE?
Atunci, proiectul BUSINESS AND COMPETITIVE INTELLIGENCE FOR ENTREPRENEURSHIP (CIEN)te-ar putea interesa!
Principalul obiectiv al proiectului este de a crea o rețea între instituții de învățământ superior europene, cu scopul de a dezvolta cunoștințe, aptitudini și competențe în domeniul Business and Competitive Intelligence. Proiectul realizat în parteneriat între Academia de Studii Economice din București–Coordonator (România), Universitatea „Ovidius”din Constanța(România) , Universitatea Economicădin Varna (Bulgaria), Universitatea Aristotle din Thessaloniki (Grecia) și Conservatorul Național de Arte și Meserii –CNAM (Franța), își propune să creeze module de training atât pentru mediul academic, cât și pentru mediul de afaceri, utilizând resurse interactive integrate într-oplatformă online.
Pentru primul an de implementare al proiectului, Universitatea „Ovidius”din Constanța, partener în cadrul proiectului „Business and Competitive Intelligence for Entrepreneurship”, anunță demararea procedurii de selecție pentru:
5 studenți/masteranzi care sunt înmatriculați la Facultatea de Științe Economice a Universității Ovidius din Constanța;
5 studenți/masteranzi/doctoranzi care sunt înmatriculați la oricare altă facultate a Universității Ovidius din Constanța.
BENEFICII:
Participanții selectați vor lua parte la module de formare cu o durată de 5 zile în
domeniul Business Intelligence. Acestea se vor desfășura în cadrul Universității „Ovidius” din Constanța si vor avea un profesor invitat dintr-o universitate parteneră.
Participanții vor beneficia de o mobilitatevirtuală prin intermediul platformei online, prin care vor avea acces la resurse interactive de învățare și webinarii dedicate antreprenoriatului, dar și la materiale inovatoare în domeniul BI și CI
De asemenea, proiectul propune un program intensiv de studiu, organizat sub forma unei școli de vară în Bulgaria (6 zile).
Procedura de selecție se realizează pe baza aplicațiilor studenților prin intermediul platformei online:
www.cien.ase.ro
Aplicația trebuie să conțină CV-ul, scrisoarea de intenție și completarea unui chestionar online privind înclinația către antreprenoriat, în limba engleză.
Până pe 27.01.2017, candidații vor aduce la Biroul pentru Programul Erasmus Plus, str. Ion Vodă, nr. 58, Constanța, între orele 9.00 –12.30, o copie după actul de identitate și situația școlară în original eliberată de secretariatul facultății
.
Pentru mai multe detalii privind procedura de selecție, vă rugăm accesați website-ul proiectului: http://cien.ase.ro/
Calendarul procesului de selecție:
Completarea chestionarului online și trimitere CV+scrisoare de intenție până pe 25.01.2017 ;
Interviu: 27.01.2017, ora 10:00-12:00;
Afișarea rezultatelor:
31.01.2017.