Tineret în mişcare va fi prezent în capitala României pentru a prezenta programele Uniunii Europene în domeniul educaţiei şi tineretului.

Când: 27-28 septembrie 2012; orele 14:00 -23:00
Unde: Parcul Tineretului

Tineret în mişcare – o iniţiativă UE – vine în Parcul Tineretului, Bucureşti, România, în perioada 27-28 septembrie 2012. Tinerii vor avea posibilitatea de a participa la numeroase workshop-uri, spectacole de teatru, dezbateri educaţionale şi multe alte activităţi interactive! Oaspeţii evenimentului vor fi invitaţi să-şi testeze cunoştinţele despre UE în cadrul unui chestionar distractiv. Actorul român Dragoş Bucur este ambasadorul proiectului Tineret în mişcare pentru România şi, pe durata celor două zile, va prezenta implicarea sa în această campanie. Activităţile fiecărei zile se vor încheia cu un concert în care vor cânta formaţii româneşti de succes, precum „Butterflies in my Stomach”, „Les Elephants Bizzares” etc.

Evenimentul Tineret în mişcare oferă o şansă unică de a descoperi şi de a învăţa mai multe despre oportunităţile tinerilor de a-şi petrece o parte din educaţie sau instruire în străinătate, pentru a-şi îmbunătăţi abilităţile sau pentru a obţine unele noi. Evenimentul va include o zonă informativă, unde vizitatorii vor afla mai multe despre diferite proiecte. Veţi găsi suficient spaţiu şi oportunităţi pentru a discuta cu persoane care au beneficiat deja de fonduri UE pentru studii, voluntariat sau lucru în străinătate.

Pentru mai multe informaţii privind proiectul Tineret în mişcare, vă rugăm să faceţi clic aici: http://europa.eu/youthonthemove

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont