Intre 17 mai si 5 iunie firma The Red Point va desfasura impreuna cu Microsoft Romania si AIESEC campania pentru implementarea platformei de comunicare Microsoft Live@Edu la Universitatea Ovidius din Constanta, se arata intr-un comunicat de presa.

Platforma Microsoft Live@Edu este o suita de aplicatii si servicii online moderne: Windows Live Hotmail, Microsoft Office Live Workspace si SkyDrive, care le permite studentilor si profesorilor sa colaboreze cu usurinta si sa construiasca o relatie interactiva.

Live@edu ofera Universitatii Ovidius din Constanta suportul necesar ca sa furnizeze aceste instrumente de comunicare intr-un mediu administrat, cu garantia ca datele utilizatorilor sunt pastrate in siguranta.

“Live@edu reprezinta viziunea Microsoft pentru institutiile de invatamant de a beneficia de puterea de calcul si resursele oferite de cea de-a patra generatie in tehnologia informatiei: cloud computing”, a spus Cristian Popescu – Microsoft Romania Education Lead.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont