Cea de-a XV-a editie a RIUF, targul international de universitati, reuneste in Bucuresti reprezentantii a peste 50 de universitati din 12 tari.

Peste 5.000 de elevi, studenti, parinti si profesori sunt asteptati sambata si duminica, pe 4-5 octombrie, la Sala Palatului, sa afle mai multe depre oferta de sute de programe de licenta si de master direct de la reprezentantii universitatilor internationale.

Mai sunt doar trei zile pana cand universitatile internationale din 12 tari vor fi la Bucuresti pentru a cunoaste tinerii romani interesati de studiile in strainatate. In timp ce Marea Britanie, Olanda si Danemarca sunt cel mai bine reprezentate, participantii vor putea sa interactioneze si cu universitati din Austria, Elvetia, Franta sau Grecia.

Printre institutiile prezente la aceasta editie a RIUF se numara si unele dintre cele mai prestigioase universitati din lume, aflate pe primele locuri in cele mai importante topuri de profil. Vizitatorii RIUF vor putea trece pe la standurile unor universitati de top, precum Imperial College London (locul doi in lume, conform QS World University Ranking) sau Ecole Hoteliere de Lausanne – Hospitality Management, pe locul intai in domeniul sau.

Unul dintre cele mai mari beneficii pentru participantii la eveniment este consilierea educationala gratuita oferita de EDMUNDO. Astfel, vizitatorii pot primi ajutor pe tot parcursul procesului de aplicare pentru mai mult de jumatate din universitatile prezente la eveniment. Printre cele 29 de universitati partenere EDMUNDO din cadrul evenimentului, se numara si University of Southampton (locul 19 in Marea Britanie, conform The Guardian University Guide 2015) si Coventry University (locul 27, conform aceluiasi top).

In cadrul evenimentului, vor avea loc peste 25 de prezentari si seminarii sustinute de reprezentantii universitatilor si consilierii educationali. Participantii vor putea sa afle mai multe detalii despre sistemele de invatamant universitar din diferite tari, vor afla cum pot fi acceptati la universitatile de top din Europa sau vor descoperi cum pot sa devinastudenti in Statele Unite.

Inscrierea pentru eveniment se face pe site-ul evenimentului, www.riuf.ro, si le ofera vizitatorilor cateva avantaje: acces mai rapid de la eveniment, interactiune mai rapida cu expozantii, precum si o oferta personalizata de studii, in functie de domeniile si tarile de interes.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont