Cardul Student de la ING reprezintă o alternativă avantajoasă pentru primirea bursei. Cu o dobândă de 3% pentru banii din contul curent atașat, cardul ING Student este destinat studenților cu vârste între 18 și 24 de ani: se pot face plăți chiar și pe internet (VISA),     comisionul     de    administrare,     taxa   de deschidere  și  activare  cont,  taxa de  închidere  cont, taxa   de   emitere     a   cardului,   taxa   anuală    de întreținere  a  cardului, taxa  de  activare  a ING Home Bank, dar și comisionul de retragere și depunere de numerar la bancomatele ING și comisionul de verificare a soldului fiind 0.

Folosind ING Card Student ai parte de costuri mici … (sub costurile standard)
Castigi independenta, dar si responsabilitati
Reusesti sa strangi niste bani in plus
Contul atasat Cardului Student poate fi recreditat de parinti
Cu ING Card Student platesti facturile usor si scapi de statul la cozi
Nu mai schimbi banii cand pleci in vacanta in strainatate
Iti primesti bursa sau banii de la parinti pe card

Documente necesare pentru cardul ING Student

Carte de identitate
Unul dintre urmatoarele documente vizate pe anul universitar in curs: carnet de student, legitimatie, adeverinta de student

Pentru a deține un card ING Student trebuie să prezinți  cartea  de  identitate  și  unul  dintre  următoarele documente vizate pe anul universitar în   curs:   carnet    de    student,     legitimație, adeverință de student.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont