Universitatea “Ovidius” – master in domeniul energiei regenerabile

La Universitatea Ovidius va fi lansat mâine programul de masterat în domeniul managementului surselor energetice regenerabile. Evenimentul începe la ora 9 şi se desfăşoară la Sala de Consiliu a universităţii (bulevardul Mamaia).

Universitatea Ovidius din Constanţa şi alte universităţi europene  au cooperat, sub egida Reţelei Universităţilor de la Marea Neagră (RUMN),  pentru realizarea unui program comun de studii de masterat cu titlul „Managementul Surselor Energetice Regenerabile“.

În luna iulie, la şedinţa Biroului Executiv al RUMN, ministrul Elena Udrea şi prof. univ. dr. Victor Ciupină, rectorul Universităţii Ovidius, au semnat contractul de grant pentru acest proiect.

Care sunt partenerii acestui proiect?

Proiectul a fost aprobat pentru finanţare în anul 2010, având ca titular Universitatea Ovidius. Partenerii instituţiei constănţene sunt Universitatea Naţională Taurida, Ucraina, Universitatea Tehnică a Moldovei, Republica Moldova, Universitatea Tehnică Varna, Bulgaria, Universitatea Tehnică Istanbul, Turcia şi Agenţia Naţională Italiană pentru Tehnologii Noi, Energie şi Dezvoltare Economică Durabilă din Italia

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont