Consiliul Judetean Bacau va acorda si in acest an sprijin financiar tinerilor studenti din judet care efectueaza stagii de pregatire în strainatate. Suportul financiar se va concretiza in plata biletului de transport la începutul si la finalizarea stagiului de pregatire, precum si asigurarea medicala pentru perioada stagiului.

Studentii interesati pot studia mai multe detalii despre conditiile de accesare a ajutorului finaciar in “Regulamentul de acordare a sprijinului financiar pentru tinerii studenti din judetul Bacau care efectueaza stagii de pregatire în strainatate” si “Contractul pentru acordarea de sprijin financiar beneficiarilor de burse în strainatate”, documente disponibile pe site-ul CJ Bacau, www.csjbacau.ro. Regulamentul stabileste conditiile, cuantumul si criteriile de acordare a sprijinului financiar.

Studentii care pot beneficia de prevederile prezentei hotariri trebuie sa îndeplineasca cumulativ trei conditii: sa fie cetateni români, sa aiba domiciliul pe raza judetului Bacau si sa sa fie studenti sau masteranzi ai unei institutii de învatamint superior.

Beneficiarul va întocmi un dosar care va cuprinde mai multe documente: cerere pentru solicitarea sprijinului financiar, o copie dupa cartea de identitate, adeverinta de student, invitatia tradusa din partea universitatii care a acordat bursa, o copie dupa contractul financiar încheiat între student si universitatea din România, o copie dupa biletul de transport, factura si chitanta în original, o copie dupa asigurarea medicala si chitanta în original, procura de la notar (daca este cazul). Dosarele se vor depune la sediul Consiliului Judetean Bacau, str. Marasesti, nr. 2, cam. 29, în atentia doamnei Andreea Avram, tel. 0740.916.585, e-mail: consilier.cabinet@csjbacau.ro.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont