COMPLEXUL GROZĂVEŞTI are o capacitate de cazare de 2016 locuri cu 284 în cămin A1.

Complexul Grozăveşti are căminele A, B, C, D (parter + 5 etaje) compuse din camere cu două paturi, mobilier pentru două persoane (dulap, masă pentru calculator, scaun) şi lavoar în cameră.

Baia este comună si sunt două băi pe fiecare palier, fiecare dispuse la capetele culoarului. Căminele sunt recent renovate şi mobilierul este nou (căminele C şi D – renovate în anul 2006; căminul B a intrat în circuitul cazării în octombrie 2008, în urma unui proces de reparaţie capitală; căminul A se redeschide in octombrie 2009.

Camine modernizate – caminele de la Grozavesti

Construcţia căminului A1 (parter + 9 etaje) a fost terminată în 2008, începând cu luna octombrie 2008 este cazabil şi îndeplineşte criteriile pentru cazarea studenţilor în cele mai bune condiţii.

Este compus din camere cu trei paturi, mobilier pentru trei persoane (birou pentru calculator, dulap, noptieră, scaune) şi grup sanitar complet utilat.
Dispune de o cameră pentru persoane cu handicap, bufet şi lift. Fiecare etaj dispune de un oficiu pentru prepararea hranei, o maşină de spălat pe fiecare palier şi cameră de uscat rufe. În viitor, căminul va avea spaţii de recreere pe fiecare etaj, dotate cu canapele, scaune, televizor.

Poze din camine in Grozavesti

Poze camin Grozavesti

Adresa Complex Grozavesti
Adresa: Splaiul Independenţei, nr. 204
Mijloace de transport: Metrou: Grozăveşti; RATB: 601

Cine sunt Administratorii din caminele din Grozavesti?

Cămin A – Paraschiva Apostol
Telefon: 021-318.88.58;

Cămin B – Eugen Iordache
Telefon camin: 021-318.88.58;

Cămin C – Ana Tivga
Telefon camin: 021- 318.88.61;

Cămin D – Viorica Anghelescu
Telefon: 021-318.88.60;

Cămin Al – Traian Munteanu
Telefon: 021-3114432 .

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont