Facultatea de medicina constanta ovidiusDe acord, facultatea de medicina este foarte grea. Dar eu spun ca ar trebuie sa fie si mai grea, macar la facultatea asta sa nu existe spaga si atentii la profesori, vreau sa spun… aici chiar e nevoie de specialisti, trebuie sa se stie meserie. Si asa sistemul sanitar e defect rau de tot, sa avem o noua generatie de medici incompetenti am avea prea mult de suferit. Nu am incredere deloc in medici nostri. Voi ce parerere aveti de facultatea de medicina. Vorbesc acum „local” despre facultatea de la Ovidius.  Cum vi se par profesorii, cursurile, totul in general? Sa va descretesc fruntile va spun un banc studentesc.

– Bun ai terminat facultate la medicina…ce urmeaza? Medic uman sau veterinar?
– Veterinar, ca atunci pacienţii nu te cheamă cînd nu au nimic.

Deci, astept comentariile voastre !

Tags:
6 Comentarii
 1. Darius 14 ani în urmă

  In facultate te pui la punct doar cu elementele de baza. Profesorul care te va prelua dupa facultate(ca medic rezident) este cheia. Daca e un om de la care potin invata o sa fii bun, poate mai bun ca el. Ati inteles ideea?

 2. BernieR 14 ani în urmă

  Interesante, yo cotizaciуn en mi sitio mбs tarde.
  Gracias

 3. Garretot 14 ani în urmă

  yo soy deprimida …

 4. raoul 14 ani în urmă

  Daca v-ati apucat sa faceti medicina la Cta e clar ca vreti sa va bateti joc de oameni si de tara. De la cine si ce sa invatati? Si in BUCURESTI se invata numai daca esti in stare sa te interesezi si sa te lipesti de cei mai tari la orice materie. Dr. buni in Cta sunt cativa numarati pe degete si poate le fac rau spunand care: – la chirurgie dr. ASCHIE, la interne dr. S,UT,A, pediatrie dr. NEAGOE, ortopedie dr. ENESCU e serios si respectabil. Poate o mai fi vreunul. Dar n-are sens. Nu spun tot ce ar fi de spus pentru ca nu intereseaza pe nimeni. Daca vezi o data ce inseamna un supraspecialist e bine sa nu-l uiti dar nu prea intereseaza ca e greu. La Cta se opereaza ce nu trebuie, se pensioneaza persoane care nu vor sa se pensioneze…etc. E plin de persoane cu functii mari care nici nu trebuiau sa aiba legatura cu medicina – TICA, SARBU, TODE, RUGINA, TOLDISAN, STROIA…etc. Actualele absolvente, toate absolventele de dupa revolutie isi fac ADEVARATA DATORIE sa fie la fel de t,at,e si imbecile ca stramoasele lor. Deci n-are sens. Incercati sa plecat afara ca poate scapa Romania.

 5. vicky 14 ani în urmă

  Ava nd in vedere ca ce e important nu va intereseaza si va deranjeaza, ca tot ce a fost ISTORIA ROMANIEI, n-are sens sa comentez.

 6. raoul 14 ani în urmă

  Cand ai ceva de spus, mai bineTACI!!! Chiar daca e util , ca in Romania NU e NEVOIE: – de EVOLUTIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont