Universitatea „Ovidius” Constanta: Proiectează-ţi cariera!

Universitatea „Ovidius” din Constanta, prin Facultatea de Inginerie Mecanică, Industriala si Maritima, în parteneriat cu Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti şi Universitatea Dunarea de Jos din Galati, implementează proiectul „Proiectează-ţi cariera!” cofinanţat din Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară: 2 ”Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii”, Domeniul major de intervenţie: 2.1 ”Tranziţia de la scoală la viata activă”.

„Proiectează-ţi cariera!” este un proiect care se adresează studenţilor de la Facultatea de Inginerie Mecanică, Industriala si Maritima din anii III de studii aflaţi în etapa de tranziţie de la şcoală la viaţa activă şi care doresc să beneficieze de expertiza specialiştilor în domeniul ştiinţe inginereşti prin stagii de practică, consiliere şi orientare profesională. Totodată, în cadrul proiectului vor fi dezvoltate parteneriate cu societăţi având activitate relevantă în domeniu, în vederea asigurării stagiilor de practică pentru studenţi.

Prin organizarea stagiilor de practică şi a sesiunilor de consiliere şi orientare profesională dedicate studenţilor, proiectul îşi propune să obţină următoarele rezultate: îmbunătăţirea accesului studenţilor pe piaţa muncii şi diminuarea ratei şomajului; facilitarea procesului de planificare a carierei şi de identificare a unui loc de muncă; încurajarea şi promovarea parteneriatelor pe termen lung între mediul academic şi organizaţiile de profil.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la Melnic Lucia Violeta (Responsabil proiect din partea UOC/ Expert Comunicare) şi Ianculescu Gabriela (Expert selecţie grup ţintă), la adresele de e-mail lucia_melnic@yahoo.com/ gabriela_ianculescu@univ-ovidius.ro sau zilnic între orele 10-12 în sala ACN (Corp Nou , Etaj II).

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont